Om FerroProtect

FerroProtect i Göteborg AB

”Vi arbetar idag uteslutande med nickel och krombeläggningar. FerroProtect är ett specialiserat ytbehandlingsföretag när det gäller ytbehandlingar anpassade för riktigt tuffa miljöer, för tekniskt krävande detaljer med snäva toleranser. Vi är experter inom vår ytbehandlingsnisch och kan erbjuda marknadens bästa kvalitet när det gäller nickel och krombeläggningar” - Jan Stigen, VD

Vår målsättning här på FerroProtect i Göteborg AB är att vi skall leverera den för kunden, optimala lösningen i samband med ytbehandling. Vår styrka är den kunskap som vi har genom lång och gedigen erfarenhet av teknisk ytbehandling. Tillsammans med kunden vi diskuterar vi oss fram till vilken av våra ytbehandlingsmetoder som är mest fördelaktig för just er detalj och era önskemål. Då vi är specialiserade på att ytbehandla för riktigt tuffa miljöer så ser vi förnickling möjligen i kombination med förkromning som den mest fördelaktiga ytbehandlingen av stål.

Värt att veta om oss som er framtida samarbetspartner vad det gäller ytbehandling. Vi har stor kapacitet och konkurrenskraftiga priser, detta gäller både för stora och små serier.
- Kan belägga stora och tunga detaljer
- Stor flexibilitet och hög servicegrad
- Korta ledtider

Utöver detta tillhandahåller vi tilläggstjänster såsom montering, packning, lagerhållning och direktleveranser

Vi arbetar idag med slutkunder såsom Volvo Cars, Volvo trucks, Siemens Industrial Turbo Machinery, Atlas Copco och Cargotec. Högt kvalitets- och miljötänkande gör att vi kan erbjuda tjänster som uppfyller kraven från myndigheter och kunder, stora som små.